Cyberrisk-forsikring – hacking og netbank

Tør du stå uden forsikring i tilfælde af cyberkriminalitet og hackerangreb? Det svarer desværre til at spare indbrudsforsikringen væk, fordi der nok ikke sker noget.

Antallet af hackerangreb mod erhvervslivet er steget 300 procent siden 2010, og for mange virksomheder kan det føre til betydelige driftstab, hvis IT-systemet bliver hacket, låst eller kidnappet. Du kan blive låst ude fra dine egne dokumenter, dine projekter og dine kundedata – og du kan miste adgang til samtlige kontaktpersoner i virksomheden og hele logistiksystemet. Hvis du tror, at cyberkriminalitet kun sker for de uforsigtige, så husk det verdensomspændende angreb mod en dybt professionel og kompetent dansk koncern for nogle år siden.

Hos CO*NECT må vi understrege vores anbefaling af forsikringsdækning mod cyberkriminalitet mod virksomheden. En del af dette kan være en netbanksforsikring, som sikrer indestående på dine erhvervskonti i tilfælde af hacking. Virksomheder er ikke sikret som private, og du skal selv sørge for at blive dækket.

Med vores cyberrisk-forsikring får du døgnberedskab 24/7 og en undersøgelsesperiode på 48 timer. Du får desuden dækning for eventuelt driftstab i forbindelse med hackerangreb og cyberkriminalitet.