Kriminalitetsforsikring

Vidste du, at 85 procent af kriminalitet i virksomheden begås af egne medarbejdere?

Det er ikke særligt rart at tænke på, men statistikkerne taler deres eget sprog. Vi tror ikke, at netop dine medarbejdere er kriminelle, men det forekommer ikke desto mindre. For nylig har en virksomhed tragisk måttet erklære sig konkurs samt politianmelde direktøren – den ene partner i virksomheden – på grund af angivelig økonomisk kriminalitet.

Det er faktisk muligt at tegne en kriminalitetsforsikring, som i en del tilfælde kan redde virksomheden. En kriminalitetsforsikring dækker ansattes eventuelle økonomiske kriminelle handlinger internt i virksomheden, men også over for kunder.

Hos CO*NECT bliver vi desværre nødt til at anbefale en kriminalitetsforsikring, så dit livsværk ikke bukker under på grund af underslæb og svig.