Conect er klar med gruppelivsforsikring

Conect Forsikringsformidling tilbyder nu en fleksibel gruppelivsforsikring til både privatkunder og virksomheder

Mange gruppelivsforsikringer er komplicerede og svært tilgængelige produkter, som forbrugerne farer vild i. Conect Forsikringsformidling er nu klar med Conect Gruppeliv, som er en enkel og let tilgængelig gruppelivsforsikring målrettet alle danskere.

»Forsikringen kan tegnes af alle uanset beskæftigelse. Den er for både funktionærer og dem med fysisk arbejde, og den er målrettet både privatpersoner og virksomheder, der ønsker at skabe tryghed for deres medarbejdere,« siger direktør Michael Omø.


Sikring af de nærmeste

Conect Gruppeliv består af en livsforsikring med to niveauer. Den ene model har en præmie på 1.498,- kroner om året og en dækning på 533.510 kroner. Med model 2 får kunden en dødsfaldsdækning på 1.067.020 kroner om året for en præmie på 2.798,- kroner. Dermed er gruppelivsforsikringen et stærkt produkt, når folk ønsker at sikre deres efterladte. »Livsforsikringen er en forsikring, du tegner til dine kære, dine efterladte. Du giver dem tryghed og sikkerhed så dine børn, ægtefællen eller samleveren kan klare sig økonomisk i tilfælde af dødsfald. Her er Conect Gruppeliv en fantastisk løsning til alle, både unge, midaldrende og ældre,« siger Michael Omø.


Ingen nedtrapning

Conect Forsikringsformidling har udformet forsikringen med samarbejdspartneren Forenede Gruppeliv (FG), der har mange års erfaring med gruppelivsforsikringer. Med Conect Gruppeliv behøver kunderne ikke tegne andre forsikringer eller binde sig til andre produkter, hvis blot de ønsker en livsforsikring. Og så forbliver dækningen den samme uanset kundens alder. »Der er ikke en nedtrapning, som man ser i nogle livsforsikringer, hvor dækningen bliver mindre og mindre, jo ældre kunden bliver,« siger Michael Omø. Aldersgrænsen for Conect Gruppeliv er 70 år. I forbindelse med tilmelding skal man opgive enkelte helbredsoplysninger.

Tegn din Gruppelivsforsikring her