Erhvervsforsikringer til mindre og mellemstore virksomheder

CO*NECT er et forsikringsagentur og leverandør af forsikringer til erhvervslivet – med særligt fokus på mindre og mellemstore virksomheder.

Vi søger altid de bedst mulige forsikringsløsninger til den rigtige pris og dækning, og gennem os kan virksomheder – også enkeltmandsvirksomheder – få dækkende og professionelle erhvervsforsikringer til en attraktiv pris.

Vi har mere end 30 års erfaring i forsikringsbranchen, og vi kan pege på forsikringer, som du måske ikke selv havde overvejet. Du skal eksempelvis være opmærksom på, at du også som mindre virksomhed kan have rådgiveransvar over for kunder. Og selv om du ikke ønsker at tro det, skal du vide, at langt størstedelen af kriminalitet i virksomheder bliver begået af virksomhedens egne medarbejdere.

Vi kan hjælpe dig med at udpege de optimale forsikringsprodukter til dig.

Følg vores forsikringsblog og få gode råd om dine erhvervsforsikringer

Bliv sikkert og dækkende erhvervsforsikret til en god pris

Rådgivningsansvarsforsikring

 

Fra 4.500,- per år for en dækning på 1 mio. DKK
(max omsætning i virksomheden 1,5 mio. DKK)

Sundhedsforsikring

 

2.300,- per år. Vi kan tilbyde sundhedsforsikring, selvom du f.eks. er ejer af en enkeltmandsvirksomhed eller IVS.
(De fleste forsikringsselskaber tilbyder kun dette til mindst fem ansatte/forsikrede)

Varebilforsikring (gulpladebil)

 

Fra 5.300,- per år inkl. glasforsikring.
Vi tilbyder desuden personbilforsikring til en meget konkurrencedygtig pris.
Fast præmie og mulighed for vejhjælp, førerulykke mv.

Vi tilbyder alle former for erhvervsforsikringer

CO*NECT kan gennem vores tætte samarbejde med etablerede forsikringsselskaber tilbyde en bred palette af forsikringer til erhvervslivet

 • Erhvervsforsikring for løsøre (all-risk-forsikring): En forsikring, der ikke kun dækker brand-, vand- og tyveriskader, men også andre pludselige skader.
 • Professionel erhvervsansvarsforsikring
 • Arbejdsskadeforsikring – også hvis du er selvstændig, så du dermed har mulighed for at forsikre dig som alle andre ansatte.
 • Nøglepersonforsikring: Du kan forsikre dig mod sygdom og ulykke i op til 24 måneder, så din virksomhed får en månedlig ydelse på mellem 30.000 og 200.000. Dækker også i op til seks måneder, hvis du går ned med stress.
 • Rejseforsikring: Erhvervsrejser, men forsikringen omfatter privatrejse, hvis de er i forbindelse med en erhvervsrejse
 • Bestyrelses- og direktionsansvar. Ved du, at ledelsen hæfter personligt og ubegrænset for både handlinger og undladelser i virksomheden?
 • Kriminalitetsforsikring: Dækker ansattes økonomiske kriminelle handlinger internt i virksomheden, men også over for kunder osv. Ved du, at 85 procent af kriminalitet begås af egne medarbejdere?
 • Transportforsikring – også værktøj i biler.
 • Cyberrisk-forsikring – hvis dit IT-system bliver hacket eller kidnappet osv. hvilket er en betydelig risiko for små og mellemstore virksomheder. Ved du, at antallet af hackerangreb er steget 300 procent siden 2010? Med en cyberrisk-forsikring får du døgnberedskab og en 48-timers undersøgelsesperiode samt dækning for driftstab.
 • Kollektive ulykkesforsikringer til virksomhedens ansatte og indehaveren. Dine børn og ægtefælle/sambo kan medforsikres.
 • Droneforsikring – vi forsikrer droner op til 25 kg til erhvervsmæssigt brug
 • Sundhedsforsikring – også til én person i en enkeltmandsvirksomhed.

Ønsker du et tilbud på erhvervsforsikring fra CO*NECT?

Gruppeaftaler til faglige organisationer og brancheorganisationer

Foruden erhvervsforsikringerne rettet mod selve virksomheden kan CO*NECT tilbyde gruppeaftaler til eksempelvis brancheorganisationer og faglige organisationer.

Vi kan således forsikre både organisationen og organisationens medlemmer på
erhvervsbasis. 

Vi samarbejder med eksempelvis Virksom – den faglige organisation for selvstændige – og vores forsikringsydelser kan leveres gennem organisationen som en white label-løsning.