Kvalitetsforsikringer til erhvervsejendomme

Conect Forsikringsformidling sørger for den bedst mulige forsikringsløsning til jeres erhvervsejendomme. Vi har konkurrencedygtige priser.

Vi bruger anerkendte forsikringsselskaber, når vi sammensætter den løsning der passer bedst til jeres erhvervsejendomme. Priserne er konkurrencedygtige – fra 6,70 kroner per kvadratmeter. Flere af vores kunder har opnået besparelser på 50 procent eller mere.

Dækket hele vejen rundt

Vi forsikrer erhvervsejendomme inden for alle typer virksomheder og erhverv. Som administrator af erhvervsejendomme, har I behov for, at jeres ejendomme er dækket bedst muligt hele vejen rundt, og at I ikke skal bruge energi og tid på at afsøge markedet for de bedste løsninger. Det sørger vi for, uanset om jeres ejendomme anvendes til kontor eller industri.

Anerkendte selskaber

Vores løsninger omfatter blandt andet entrepriseforsikring på op til 10 millioner kroner i forsikringssum, utilsigtet underforsikring på op til 20 procent, hvis man har sat for få kvadratmeter på policen, ansvarsforsikring og alle andre dækninger, der sædvanligvis er på en bygningsforsikring. Mange administratorer er ikke nødvendigvis opmærksomme på det ansvar, der følger med, når de udlejer erhvervsejendomme. Vi sørger for at I er dækket ind, også hvad angår dækninger I ikke lige har overvejet. Vi laver forsikringer i anerkendte forsikringsselskaber, hvor I får kvalitet i policeadministrationen og skadesbehandlingen.

Vi kan lave løsninger til alle typer ejendomme uanset mængde eller størrelse.

Læs mere om os

Udfyld formularen og få et godt tilbud


JaNej

JaNej

JaNej

Felter med * skal udfyldes

Ved klik på "Indsend", accepterer jeg at CO*NECT Forsikringsformidling må kontakte mig med et uforpligtende tilbud på mail inden for 24 timer. Kvittering for bestilt tilbud er automatisk udsendt til den angivne mailadresse.