Skab tryghed for dine nærmeste

Med Conect Gruppeliv får du en stærk og enkel livsforsikring. Du kan hurtigt og nemt skabe tryghed for dine nærmeste.

Forsikring til dine kære

Hvis du dør, kan din ægtefælle, dine børn eller din samlever pludseligt stå med alvorlige økonomiske udfordringer. Det kan være gæld eller store månedlige udgifter. Med vores unikke forsikring Conect Gruppeliv skaber du tryghed for familien, og du sikrer dine nærmeste. Du bestemmer selv, hvem der skal modtage dødsfaldsdækningen.

Forsikring til virksomheder og private

Conect Gruppeliv er en fleksibel livsforsikring for alle. Du kan bruge forsikringen, indtil du fylder 70 år, og uanset hvad du laver. Forsikringen er oplagt til unge, der endnu ikke har sparet op til pensionen og ønsker noget sikkerhed. Men den kan dække dine behov uanset alder og stilling. Også hvis du har en anden livsforsikring og blot ønsker endnu mere tryghed. Conect Gruppeliv er også en fantastisk løsning til virksomheder, der ønsker at skabe sikkerhed og tryghed for medarbejderne og deres familier med en gruppelivsordning.

Kvalitet til en god pris

Når du vælger en livsforsikring gennem Conect, får du kvalitet til en god pris. Du kan vælge mellem to dækninger: for en årlig præmie på 1.698,- kroner får du en dødsfaldsdækning på 533.510,- kroner, og for en årlig præmie på 2.998,- kroner får du en dækning på 1.067.020,- kroner. Både præmien og dækningen er den samme uanset alder.

Vi tegner forsikringen gennem vores samarbejdspartner Forenede Gruppeliv (FG), der har lang erfaring med forsikring til virksomheder og private. Det er nemt at komme i gang. Du skal blot udfylde formularen til højre, så modtager du en helbredserklæring på mail fra Forenede Gruppeliv.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om Conect Gruppeliv

Bestil en livsforsikring med Conect Gruppeliv


Model 1

Model 2