Vælg den rigtige forsikring til jeres boligejendom

Conect Forsikringsformidling sammen­sætter den bedste forsikringsløsning til jeres udlejnings­ejendom, ejer- eller andels­bolig­forening. Vi har konkurrence­dygtige priser.

Vi sørger for, at jeres boligejendom er dækket ind hele vejen rundt, så I kan føle jer sikre og trygge. Vores forsikringsløsninger er målrettet ejerboligforeninger, andels­boligforeninger, administratorer af ejer- og andelsboligforeninger, bestyrelser eller dig, der selv udlejer ejendomme til beboelse. Forsikringerne laves i anerkendte forsikringsselskaber med fokus på kvalitet og tryghed i skadebehandlingen.

Alle nødvendige dækninger

Vores forsikringsløsninger til boligejendomme indeholder blandet andet bestyrelsesansvarsforsikring, arbejdsskadeforsikring, hvis viceværten kommer til skade, og kriminalitetsforsikring, hvis for eksempel kassereren tager af kassen. Der er også eksempelvis entrepriseforsikring på op til 5 millioner kroner i forsikringssum og utilsigtet underforsikring på op til 20 procent, hvis man har sat for få kvadratmeter på policen. Det kan også være en forsikring af foreningens indestående, hvis banken går konkurs eller hvis en hacker overfører penge fra kontoen, samt alle andre dækninger, der sædvanligvis er omfattet af en bygningsforsikring.

Besparelser på 50 procent

Ovennævnte forsikringer er afgørende for din eller foreningens økonomi, hvis uheldet er ude, men mange bestyrelser i ejer- og andelsforeninger er ikke klar over, hvordan foreningen bør være dækket. Vores løsninger tænker hele vejen rundt om jeres behov, og vi gør det til konkurrencedygtige priser. Priserne starter fra 6,7 kroner per kvadratmeter. Flere af vores kunder har opnået besparelser på 50 procent eller mere på deres forsikringsløsninger.

Læs mere om os

Udfyld formularen og få et godt tilbud


JaNej

JaNej

JaNej


JaNej

Felter med * skal udfyldes

Ved klik på "Indsend", accepterer jeg at CO*NECT Forsikringsformidling må kontakte mig med et uforpligtende tilbud på mail inden for 24 timer. Kvittering for bestilt tilbud er automatisk udsendt til den angivne mailadresse.